Blog om det aktuelle marked

Følg min facebook side hvor jeg jævnligt opdaterer mit view på det generelle marked samt enkelt aktier. 

Blog om det aktuelle marked


Eksempel

"Huscompagniet. Altså dem der bygger nye flotte huse. De gik på børsen for knap to år siden. Aktien er faldet knap 65 pct på et år! Hvor bunden er ved jeg ikke. Det jeg ved er at havde man fulgt de glidende gns på ugentlig chart - så var man kommet ud af aktien ca i kurs 120. Skal man så snart købe ? Aner det ikke . Trenden er ned. Der er ingen gammel bund at sammenligne med. Dvs køber man nu så er det en ren lotto kupon i min optik. Når det er sagt så har jeg selv købt et lille frimærke her ved kurs 52. Jeg ved egentlig ikke hvorfor - måske mest fordi jeg synes det er et voldsomt fald og fordi jeg tænker de nok skal bygge huse fremover. Men aktien kan sagtens falde 50 pct mere. Derfor mikro frimærke. Husk det er ikke en aktieanbefaling - blot hvordan jeg selv ser på aktien og hvordan grafen ser ud. God dag."

"Jeg har nogle gange på det seneste nævnt DSV som en aktie der så spændende ud teknisk. Der var een herinde der nævnte NTG og hvad jeg mente om den og på det tidspunkt var den ikke så interessant. Men der er sket en del de sidste dage og mine ugentlige grafer nærmer sig - de er der ikke helt endnu - et køb. Support området ved 250 som var den gamle top tilbage i 2020 holdt i denne omgang. Lad os se om aktien lige kan konsolidere sig og den kan gå i køb for alvor. Så er jeg også med. Husk. Dette er ingen købsanbefaling men blot hvordan aktien ser ud teknisk. God dag. Vh. G"

"Novo med regnskab og aktien pænt ned. Husk på aktien var handlet pænt op inden regnskab. Dels pga forventning om godt regnskab. Stærk usd samt sikker havn i disse tider. Kigger man på chart kan man se Novo aktien er steget eksplosivt det seneste års tid. De lange charts peger stadig op. Der er support her i 750-770. Holder de ikke er næste vigtige support zone 600-620. Spændende dage der kommer nu. God dag. G."

"Der er virkelig momentum i danske aktier pt. Kombinationen af lidt for meget negativt priset ind - store fonde der er underinvesteret - samt short positioner - altså folk der spekulere i aktiefald - gør at markedet banker opad pt. Jeg skal ikke kloge mig på om det er en lille optur i et større nedadgående marked - men som jeg har nævnt nogle gange er flere danske aktier ved at danne rigtig fine bundformationer og det er positivt. Jeg begynder så småt at få flere og flere købssignaler - og dem følger jeg altså. Hvis det så viser sig at det hele ramler sammen igen - jamen så har jeg min exit strategi på plads allerede når jeg køber aktien - det er også noget af det min undervisning handler om. Spændende dage forude på aktiemarkedet. Rigtig god solskinsdag. G"