Foredrag

INTRODUKTION TIL AKTIEMARKEDET, STRATEGI OG RISIKOSTYRING. 

Hvad er en aktie, kan man investere i aktieindex, hvordan opretter du et depot, hvordan laver du en handel, hvad skal du kigge efter når du handler, hvem er aktørerne i aktiemarkedet, hvad driver aktiemarkedet, skal du følge med i nyhederne, skal du lytte til specialisterne i medierne, er det dyrt at handle, hvordan undgår du paniksalg og panikkøb, hvad er en udbytteaktie, hvad er en god strategi og enkle værktøjer til udvælgelse af rigtige aktier mm. 

Jeg kommer igennem dette og mange andre ting, så du er klædt godt på inden du går i gang med at investere. Og er du allerede investor, vil du også kunne hente fif og tips, såsom hvilke advarselslamper jeg bla kigger efter, for at se usikkerheden i markedet, samt hvilke tekniske analyseredskaber jeg selv bruger, for at finde frem til gode aktier og ikke mindst hvornår jeg skal være ude af markedet og inde i markedet. 

Aktieinvestering skal være spændende og det behøves ikke blive en videnskab. Mange bliver forvirret af begreber, fagsprog og udfordringer som i virkeligheden slet ikke er nødvendige. Investering skal føles let og overkommelig og det er absolut muligt med den rette planlægning. Mit foredrag foregår i en let og forståelig tone med et smil på læben, så alle kan være med, og jeg gør alt for at gøre det til en god oplevelse for dig. 

Jeg oplever desværre ret ofte,  at alt for mange nye investorer i aktiemarkedet,  som er kommet til efter finanskrisen, kun har oplevet opture i markedet og ikke på egen krop har prøvet de store fald vi så under Finanskrisen mm.  Erfaring gør en stor forskel indenfor aktiehandel og med mine 33 år i markedet kan jeg sætte tingene i et større perspektiv. 

Desuden laver jeg gerne workshops for unge mennesker, hvor vi leger lidt med hele investeringsuniverset og giver de unge mennesker en introduktion til aktieinvestering på en sjov og involverende måde. En spændende dag hvor eleverne mm bliver udfordret, så de er klædt lidt på til deres første rigtige investeringer.