Hvad kan jeg gøre for dig

Negative renter, inflation, formueforøgelse mm er alt sammen noget der gør, at mange vil/skal investere deres opsparede penge. For mange en svær og grænseoverskridende proces, der kan være uoverskuelig, hvis man ikke har prøvet det før. Det er helt naturligt. 

Jeg kan med mine 33 års erfaring dels som professionel handler/investor og privatinvestor, give dig et indblik i, hvad jeg selv gør, og hvordan du kommer i gang med at investere på en måde du føler dig tryg ved. Jeg giver dig værktøjer og tips i et sprog, der er til at forstå, så du er klædt bedre på til at komme igang. 

Jeg har selv været handler/investor under EMS-krisen, dot-com boblen, 9/11, Finanskrisen samt senest corona krisen, og har derfor på egen krop mærket markedets op og nedture, samt psykologien i markedet. Altsammen erfaringer jeg gerne vil give videre til dig, så du er bedre klædt på som investor.